Consortium ontwikkelt nieuwe emissiearme stallen

Een groep MKB- en kennisbedrijven gaat zich richten op het ontwikkelen van nieuwe dan wel vernieuwde emissiearme huisvestingssystemen voor melkvee en jongvee. Dat meldt veevoerfabrikant Agrifirm.

Deel dit topic

Reacties

jg
Is er Op De melk markt nog ruimte of is die ook al vol ?? Zou dit consortium dit ook meenemen ??
friese koemelker
WEEr een groep die uit eigen belang en verdiensten wel weer loert op de l. r, van deveehouders door vooral een nog ingewikkelder stal te ontwikkelen. Houd het eenvoudig en simpel enplaats gewoon in het uiterste een luchtwaser .
paul1
Ze moeten eens ophouden met die kostprijsverhogende onzin,
en een luchtwasser op een melkveestal is al helemaal van de gekke.
friese koemelker
Paul1 Dat ben ik met je eens maar een steed cimplekser worden van de bouwtechniche uitvoering van vanoorsprong simpele redelijkgoede en betaalbare rumdveestallen wordt wel erg complex DENK ALLEEN AL EENS AAN DIEd dicht slippende roostervloeren met al die iele rubber flapjes.
+1
Direct STOPPEN met die onzin , over emissie arme stallen !
+2
cs-agrar
Ze komen uit op een soort varkensstal, let maar op
spotmelker
Ze zullen vast met iets "ingenieus" komen maar met betonnen oplossingen was, is en wordt het niks want iedereen wil goed gemixte mest hebben om uit te rijden. En door het hoge energieverbruik is de milieuwinst van een luchtwasser ook niks. Weiden voorkomt de meeste emissie en hopelijk wordt dat beloond.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee , jongvee , agrifirm en stallen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0