Europarlementarier @WimvandeCamp is teleurgesteld in het kabinet #Fosfaatrechten

Wim was op bezoek op de Landbouwshow Opmeer en ik was zeer benieuwd naar zijn mening over de huidige aanpak van de fosfaat problematiek door onze daadkrachtige Sharon:

Deel dit topic

Reacties

jan 1
In grote lijnen blijven er nog grote kringen die op z,n hoogst kleiner kunnen worden.En alleen investeerders worden geholpen,en terecht.!
+2
dorpsrandhoeve
Top interview Co. Meer kan ik er niet over zeggen.

Hij blijft natuurlijk politicus.

En de hoed staat je goed.
+2
RBD49
Prima interview Co. En strak in t pak met hoed!
RB
Grasbaal
Vroeger was ik vooral de man achter de camara. Nu voor het eerst ervoor 😄 Je mag de video natuurlijk gebruiken voor Boerderij.nl...
dorpsrandhoeve
En dat deed je goed jonguh
Prima verhaal , nu DE normen FORS /FORS verhogen en rap wat !!!!
jg
Vd Camp moet even in de historie kijken , we zijn al meer dan 3 jaar bekend met de consequenties van overschrijding van het fosfaat plafond : dierrechten! Dat het nu fosfaatrechten worden valt nog mee. Het valt me niet mee Co dat je hem daarop niet kritisch ondervraagt. Hoor niets nieuws van deze man. Gezellig gebrabbel, mooi weer erbij. De setting is goed.
jg
Het lijkt erop dat ondernemingen en hun adviseurs niet de juiste bedrijfsplannen/opzetten gemaakt hebben en toch de hand boven het hoofd gehouden moeten worden. De wereld vanuit Nederland voeden is een onzinnige gedachte. In Europa is en blijft er de komende 20 jaar meer dan voldoende melk beschikbaar.
+3
friese koemelker
Dit is dus de zelfde vabde camp die een half jaar voor het neerhalen van dat vliegtuig in Kiev stondt te preken dar de oekrainers welkom waren rij de E.G,. Toen had hij ookeven kunnen nadenken over dit ophitsen.
kuilhapper
Boeren met grote investeringen die slecht kunnen slapen? Feitelijk heeft nog niemand last van het fosfaatrechten verhaal, De groep met halfvolle nieuwe stallen en veel duur gekocht land moet toch al rond de 35 cent beuren willen ze alleen nog maar alles kunnen betalen, daar is het tenminste wel op uitgerekend. Gaat de politiek hun helpen? vergeet het maar...

Als je ziet hoe makkelijk er toch zo veel meer gemolken wordt, is het maar de vraag of de melkprijs nog weer dik boven de 30 ct. gaat komen. Van 2000 tot 2006 zat de prijs ook vlak tussen de 28 en de 32 ct. Ga er maar vanuit dat de dalen langer worden en de pieken korter en veel minder hoog.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's fosfaat , landbouwshow , landbouwshow opmeer en fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0