Geen biologisch vlees, maar toch een loeigoed leven? Het kan:

Ik houd van een lekker biefstukje of een goede carpaccio. Toch zorgen de omstandigheden waarin koeien leven, en enge ziektes als mond- en klauwzeer en de gekkekoeienziekte, ervoor dat ik twijfel of ik wel moet blijven genieten van mijn geliefde lappie vlees. En dan is er ook nog de discussie over zogenaamde dikbilkoeien. Een ras speciaal gefokt op z'n, tja, dikke billen dus. Hoe erg is dit? En een andere vraag: is een stuk vlees alleen maar 'goed' als het biologisch is? 

Lees meer »

Nieuwsbot

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden koeien , vlees , biologisch , eten en ziekte geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!