Schmallenbergvirus aangetroffen bij Duitse runderen

In de Duitse deelstaat Rijnland-Palts zijn verschillende runderen aangetroffen met het Schmallenberg virus. Dit meldt de Duitse gezondheidsdienst op haar website.

Deel dit topic

Reacties

+1
puntertje
Besnoitiose, Schmallenberg, BVD, IBR, dankzij onze met voorkennis snel handelende collega's aangaande de fosfaatrechten zal het hier snel om zich heen grijpen door de vele importen van koeien. Risico nemen op kosten van anderen is na het bankwezen ook in de veehouderij gemeengoed geworden. En 'onze' visionaire voormannen hebben zoals altijd de andere kant uit gekeken. Goed zo Toontje van H., gelukkig heb je grote geloofwaardigheid nu jij de gemeenschappelijke ziekteaanpak gaat leiden...
meerboer
Ik ben het helemaal mee eens.
oldhuus
Nederland wil de kalveren ook wel hebben.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's virus , schmallenbergvirus en gezondheidsdienst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0