Weiden in 2030 met virtuele rasters en geintegreerde grasteeltsystemen

Hoe ziet het weiden van koeien er anno 2030 uit? Dat is de vraag die het praktijknetwerk Amazing Grazing zich stelde. Volgens het project zijn nieuwe visies en technieken voor weidegang nodig om de opstaltrend te doorbreken. In een nieuwe brochure 'Amazing Grazing 2030' schetsen ze een uitgebreid toekomstbeeld van de weidegang in 2030.

Deel dit topic

Reacties

+3
dorpsrandhoeve
Van dit soort onzin moet ik dus gewoon kotsen he.
arjan_kok
Zit veel luchtfietserij in de onderzoek wereld, maar als hippe technieken veehouders over de streep trekken om weer of te blijven weiden is het goed en gewoon voer voor de handel
+3
puntertje
Wat een onzin, zo waren er een aantal decennia geleden ook techneuten die voorspelden dat koeien automatisch zouden worden gemolken in de toekomst, pffffft.....oh wacht....
huub
Virtuele afrastering biedt natuurlijk geweldige voordelen. Nieuw melkte koeien kunnen dan voorop gaan bij het weiden om op die manier altijd de beschikking te hebben over het mooiste gras.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , weidegang en amazing grazing geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0