3

Hoe denkt de consument over biobedding?

Er word veel over gesproken, maar hoe denkt de Nederlandse consument nu eigenlijk over het gebruik van droge mest als strooisel bij melkvee? Deze vraag hield Keydollar, leverancier op het gebied van mestscheiding en mestbewerking bezig. Daarom vroeg het bedrijf tijdens de ‘Kijk in de stal dag’, georganiseerd door LTO, aan een aantal burgers naar hun mening over het gebruik van droge mest als strooisel in de ligboxen. De reacties zijn opgenomen in een videoreportage.

Deel dit topic

Reacties

+1
Hoe zou de consument er over denken? Who gives a shit?
Als je een doorsnee burger uitlegt waarom we onze koeien onthoornen dan heeft iedereen daar begrip voor, maar dierengekkies willen 't niet snappen.
Lijkt me een zeer 'objectief'(kuch) onderzoekje door de leverancier van mestscheidingsapparatuur.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mest , lto , stal , ligboxen , burgers , mestbewerking en strooisel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3