Kabinet moet stikstofbeleid opnieuw aanscherpen

Kabinet moet stikstofbeleid opnieuw aanscherpen

Utrecht – Staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) en minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) hebben een te optimistisch rapport gepresenteerd over de effecten van het stikstofbeleid.

Dat zegt de Commissie MER in een advies aan het kabinet, dat donderdag is uitgebracht. Dijksma en Schultz van Haegen zullen de rapportage laten aanpassen.

Met de programmatische aanpak stikstof (PAS) moet herstel van natuur gecombineerd gaan met ontwikkeling van de bedrijvigheid, onder andere in de veehouderij. Begin dit jaar heeft het kabinet de ontwerpplannen gepresenteerd, samen met een in opdracht van het kabinet gemaakte MER-rapportage. Het is die rapportage, waarop de MER-commissie nu kritiek heeft.

Natuurherstel onzeker
Lees verder op...

boerderij.nl/Home/Nieuws/…

Deel dit topic

Reacties

arjankok-
Gevolgen voor invoering Pas ???
Pas begint pas na de invoering van pas en dat is pas als pas ingevoerd is eerder begint pas niet dus nu pas op de pas plaats, en ook dit is geneuzel over niks.
-1
KlaasB
De maximale snelheid op de snelwegen maar weer omlaag naar 100.
marcel r
Bodemloze put...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , natuur , boerderij , structuur , stikstofbeleid en dijksma geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0