Radar is boos

Door Vergaderboer,

Een boze brief van tv-programma Radar over mijn blog van 3 maart. De juridische afdeling van de omroep Tros maant mij tot nederigheid en wil een correctie. Jurist A. van Tricht valt over de kritische noot richting het programma en presentatrice Hertsenberg. Ze vindt dat er onjuistheden in staan.

Dat is ook zo. Ik heb Ferdy Roet van de Stichting Loterijverlies een advocaat genoemd, maar het is volgens Van Tricht een jurist. Akkoord, ik lig er niet wakker van – je hebt goede juristen en slechte advocaten en andersom - maar de tere zieltjes van Radar kennelijk wel.

Dan komt er in de brief een hele verhandeling over alle rechtszaken plus de procedures bij de Raad van de journalistiek. Die waren niet alle bestemd voor Radar, maar eveneens voor het programma Opgelicht. Ook dat presenteert mevrouw Hertsenberg. Zij is overal dus wel bij betrokken.

Deze gegevens werden bekend door een conflict tussen Loterijverlies en Radar. Daarover publiceerde Gerard Reijn, onderzoeksjournalist bij de Volkskrant. Het werd een artikel met citaten van jurist Ferdy Roet.
lees verder.....

boerderij.nl/Home/Blogs/…

Deel dit topic

Reacties

cs-agrar
De pester gepest?
gerrie-hul
Keurt Hertsenberg niet haar eigen vlees zoals ze regelmatig roept Kijk bij de aftiteling maar eens wie wat doet
oldhuus
Ja dat was natuurlijk niet de bedoeling, zij zijn degene die overal over mogen oordelen, hebben ze vast octrooi op.
-1
gerrie-hul
We waren lid van de tros maar dat heb ik enkele jaren geleden opgezegd Dit na aanleiding van een telefoongesprek over radar

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderij en vrouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN