#Melkveehouderij wordt nauwelijks begrensd door de melkveewet

De groei van de melkveehouderij wordt nauwelijks begrensd door de melkveewet.

Het nationaal fosfaatplafond zal binnen vijf jaar overschreden zijn. Gevolg daarvan is dat Dijksma een stelsel van dierrechten voor de melkveehouderij alsnog zal invoeren. Dat stelt CLM Onderzoek & Advies.

Meer: boerderij.nl/Rundveehouderij/Nieuws/…

Deel dit topic

Reacties

+1
jorisdriepinter
Dit is ook een insteek
-1
Richard1
Onder het motto: Wij van WC eend, adviseren WC eend!
Frans1
Iedereen preekt voor eigen parochie. Ik ben het wel met hem eens,er wordt zogenaamd volop ingezet op grondgebondenheid,en degenen die de afgelopen jaren hierop ingespeeld hebben kunnen straks weer dierrechten aanschaffen om hun grond te mogen benutten omdat er weer met historische rechten doorgemoddert wordt door invoering van dierrechten.Dat noem ik valse signalen geven
producent

Jeroen van Buuren nodigde ons uit om een dagje mee te lopen op het melkveebedrijf het Gasthuis van Jeroen en zijn vader Arie van Buuren. We nemen je, aan hand van de foto's, mee in de wondere wereld van de melkveehouderij!

Melkveebedrijf het Gasthuis is een bijzondere boerderij met 40 melkkoeien. Het is een kleinere boerderij dan gemiddeld. Arie en Jeroen vinden het fijn dat ze op deze manier alle koeien de aandacht kunnen geven die ze nodig hebben. Het lijkt of alle koeien echt een band hebben met de melkveehouders......lees verder op......

milkstory.nl/artikel/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , dierrechten , clm , dijksma , fosfaatplafond , melkveewet en veewet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0