Meeste boerenstemmen naar CDA

Het CDA kan tijdens de komende Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart rekenen op de meeste boerenstemmen. 49,4 procent van de agrariërs geeft de voorkeur aan deze partij. De VVD is de tweede partij (18,1 procent) die mag uitgaan van steun van de Nederlandse agrariërs.

Deel dit topic

Reacties

+2
arie.j
Lijkt me ook niet helemaal onverstandig.
Voorop gesteld dat er op alle partijen wel wat aan te merken is en elke partij minder goede figuren heeft.
De VVD stelt teleur, te veel oud-liberaal en niet erg sociaal. Daarbij ook nog eens teveel mensen op verkiesbare en hoge posten die niet integer blijken te zijn.
Zelf stem ik SGP, zowel wat betreft principe als behartiger van boerenbelangen voor mij met stip bovenaan.
Jammer genoeg niet voor ieder acceptabel, dat weet ik, en dan is de keus
voor het CDA begrijpelijk.
arie.j
Link die Co geeft werkt niet , hier een andere met het zelfde verhaal
boerenbusiness.nl/algemeen/artikel/…
boerinuitbrabant
Ook voor de waterschappen is CDA m.i. een goede keuze. Voor hoogstgeplaatste agrarische kandidaat voor waterschap de Dommel zie ook
.
Jan3
Voor de hoogstgeplaatste waterschapskandidaat bij Waterschap De Dommel moet je bij Werken aan Water Lijst 4 zijn. Daar is de lijsttrekker agrariër.
Bovendien zijn nog 7 overige kandidaten agrariër.
www.werkenaanwater.com

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , vvd en verkiezingen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN