Nieuw agendapunt: Plattelands-Pubquiz

Weet je al wat je gaat stemmen op 18 maart?

Waar gaat de provincie eigenlijk over? En wat zijn onze belangen bij het waterschap? Kom er achter in de Plattelands-Pubquiz op 13 maart!.


Maak kennis met Gedeputeerde Jan van Run en kandidaat Statenlid Rona Uitentuis uit Beemster. Jan woont in Zaanstad en heeft zich de laatste 4 jaar bezig gehouden met de portefeuille Economische Zaken en Personeel en Organisatie binnen de provincie. Rona is ondernemer (melkveehouder) en is verkiesbaar als hoogstgeplaatste agrariër op de VVD-lijst.

Jan (34) en Rona (31) bewijzen gegarandeerd dat politiek geen moment saai hoeft te zijn. Tijdens de ontspannen pubquiz zullen ze vertellen over de provincie en waarom de provincie voor jou van belang is. Gelukkig is er ook een muziekvraag, dus wees niet bang.

Doe mee met de ‘’Plattelands-Pubquiz’’ en leer in een ontspannen sfeer en mét wedstrijdelement meer over de provinciale verkiezingen. Maak zelf van te voren een team (4-5 personen) of kies op de avond zelf een team in Zorgcafé 't Koetje.

We zien jullie graag op vrijdag 13 maart 20.00 uur!

Co Scholten en Rona Uitentuis Bekijk agendapunt..

Deel dit topic

Reacties

brabo
Tja, vrijdag de 13e, dat is vragen om problemen
Jack Rijlaarsdam
Stem tegen de gans: stemjoop.nl/
Grasbaal
Jan van Run en Rona Uitentuislieten zien dat politiek wel degelijk leuk is! Rona vertelde waarom ze op jonge leeftijd besloten heeft actief te worden in de politiek. De provincie is erg belangrijk en ingewikkeld tegelijk, dus een ontspannen pubquiz in Zorgcafe 't Koetje gaf uitkomst op veel vragen.

PS: vergeet vandaag niet te stemmen aub

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's waterschap , verkiezingen , politiek en personeel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0