Kalverdrinktaxi

Ik ben op zoek naar een kalverdrinktaxi, die de melk in de taxi op temperatuur houdt, maar de melk hoeft niet gepasteuriseerd te worden, omdat ik kunstmelk voer. Hebben jullie tips?

Deel dit topic

Reacties

huub
Ff zoeken in dit
youtube kanaal, hun hebben er een aantal getest, schrik niet te hard van de prijzen, dit is incl. Btw.
avondrood
Even googlen naar de bekende kalverdrinkautomatenfabrikanten.
huub
ricardo
Denk dat je beter een rvs menger kan kopen met grote wielen en een vaste dompelaar gaan we hier in ieder geval wel doen, heb een urban geprobeerd, lijkt mooi maar dingen zijn groot, en reinigen neemt veel teveel tijd was hem na een dag al zat. Enigste voordel was dat je geen emmers meer hoeft te zeulen dat gaan we dus op andere manier oplossen.
jvt
Hebben hier zo'n melkkar van wennemars, ben je wel van het gezeul van emmers af en kost niet de kop. Tenminste een produkt van wennemars wat wel goed is, net als de milkbar. Mengwagens is zoals bekend ander verhaal...
Urban is mooi, maar moet ook betaald worden. Nieuwste types hebben zelf een reinigingstype, dus dat kan het probleem niet meer zijn.
ricardo
Moet je wel water en reiniging in doen laten spoelen bij staan neemt veel ruiimte in, in dioe tijd kun je met gewone kar het melken er bijna bij doen 😄
jvt
Bied 600 heb je hem ook, wordt ie in Belgie ook door verkocht door andere firma's. Met Wennemars is t net als met zijn ronddraaiende voerdoseerwagen (!): de prijs kent ie wel...
oldhuus
+1
ijssel
BERNIE X waarom geen drinkautomaat ? je voert toch al kunstmelk.
+1
BernieX
Kalfjes die nog niet bij de drinkautomaat kunnen kan ik sneller melk geven met iets mobiels.
+1
ramon_
holm-laue.de/mtx.php/ Zo'n melktaxi in Oost Duitsland mee gewerkt, gaat ideaal, eenvoudig en robuust.
hendriksen1
Tip kijk anders even op melkmenger.nl hebben wij hem vandaan simpel maar werkt super en ze denken daar tenminste nog met je mee!
hendriksen1
En dan de combitank 200 wij hebben er zo een. en heb gehoord dat ze bezig zijn om deze te maken met aandrijving. robuust en storings vrij. pomp menger klaar.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk en voer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
3
TREFWOORDEN