4 Maart Wintershow Middenmeer

Op woensdag 4 maart 2015 organiseert Stichting Wintershow Noord Holland voor de 23e keer zijn jaarlijkse rundveemanifestatie.

De keuringen zullen plaatsvinden in de manege van de Wieringermeerruiters, Hoornseweg 16 te Middenmeer. De aanvang is 9.30 uur.

Evenals vorige jaren verwacht de organisatie de deelname van ongeveer 100 hoogkwalitatieve koeien met een top exterieur.

De dieren zullen keurig in het toilet (gewassen en geschoren) in de ringen verschijnen en door een deskundige jury worden beoordeeld. Na de middagpauze zullen groepen van vier koeien van meerdere Noordhollandse veeteeltstudieclubs strijden om het beste viertal.

Ook zullen er kampioenskeuringen plaats vinden. In het ochtendprogramma wordt bekend gemaakt welke van de jonge dieren tot kampioen en reservekampioen worden gekozen, ’s middags wordt gestreden om het kampioenschap midden- en oudere dieren.
Ook de koe met het beste uier van de keuring zal bekend worden gemaakt.

Deze wintershow, als enige in Noord Holland en met een bekende naam, haalt ieder jaar vele bezoekers uit de provincie, maar ook van daarbuiten naar de Wieringermeer.

Voor geĂ¯nteresseerden is er een catalogus beschikbaar.

De keuring kan plaatsvinden dankzij de medewerking van vele sponsors. Hoofdsponsor is de Rabobank. Een 16-tal standhouders uit diverse branches als mechanisatie, verzekering, voerleveranciers en fokkerij organisatie zijn aanwezig.

Kortom: een gezellige dag waar veehoudend en -liefhebbend Noord Holland samenkomt.

Voor verder informatie.
Stichting Wintershow Noord Holland
P. Koopman
Schouw 10
1687 TR Wognum

0229-561960 06-20255762

E-mail: koop0696@planet.nl

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Bij de inzenders lag de catalogus vandaag dinsdag in de brievenbus daar gezien dat oa jos knoef keurt en willem dotinga arbiter is verder kun je altijd koekeloeren bij een inzender alle antwoorden zijn al gegeven en de rest basta tot volgende week in middenmeer compliment voor jaap boon uit venhuizen
+1
ejb
Quote:
@noordhollander: de reakties over de juryleden en de katalogus blijven wel erg lang weg

als ik in de organisatie zat gaf ik alleen een cataloges aan de inzenders, de rest kan hem daar ter plekke kopen maar zou hem zeker niet op internet zetten en wie de jury is maakt geen drol uit en als je koopman niet wilt bellen of mailen voor de informatie die jij blijkbaar zo belangrijk vind ga je toch lekker niet
+2
cs-agrar
Inzenders krijgen boekje en is ook bij ingang verkrijgbaar voor paar euro. Stichting wintershow moet ook uit z'n kosten komen..
+1
noordhollander
verwijderd
Erco
Dat plusje was voor je eerste knappe reactie zonder spelfouten e.d. 😃
zuidhollander
@noordhollander misschien moet je zelf eens een keer in de ring gaan staan in plaats van iedereen aftekraken
jan is hobbyboer
Quote:
@zuidhollander: misschien moet je zelf eens een keer in de ring gaan staan

Misschien is ie als Mister Noordhollander met ontblote torso wel een ongelooflijke publiekstrekker voor de vrouwtjes. Daarmee zou ie de show waarschijnlijk meer een dienst bewijzen dan met z'n gemopper. .
Erco
T tegenovergestelde is waar haha
noordhollander
verwijderd
gerrie-hul
Beste noordhollander Als je naar de veekeuring toegaat kun je zien wie de keurmeesters zijn Dat is vroeg genoeg Het kan best zijn dat er een ander keurt als vermeld staat door omstandigheden En dat gebeurt ook nog wel eens
zuidhollander
Hee noordhollander hoe kom je eigenlijk aan die informatie bijvoorbeeld van der eijk en wijnker niet komen?
noordhollander
zuidhollander
Dat had je zelf gezegd in een reactie die nu weg is noordhollander
+1
cs-agrar
Kleine tip, bij reaktie op noordhollander altijd de quote functie gebruiken. Hij heeft de rare gewoonte opmerkingen aan te passen of te verwijderen
noordhollander
Kijk eens op www wintershow zwolle aub goed voorbeeld hoe je eea aan kunt pakken bestuur wintershow!
+1
Cornelis
Quote:
@undefined: kijk eens op www wintershow zwolle aub goed voorbeeld hoe je eea aan kunt pakken bestuur wintershow!
Reageer @noordhol

Lekker vanaf de kant van alles roepen en zelf je broek niet op kunnen houden....
noordhollander
verwijderd
Cornelis
Quote:
@noordhollander: zo te lezen gaat cornelis t verder regelen
Reageer

Nieuwe bril nodig?
ejb
Quote:
@Cornelis: Nieuwe bril nodig?

ik denk eentje waarbij hij het alleen van de zonnige kant kan bekijken 😃
Cornelis
Quote:
@noordhollander: en geen zaak van algemeen belang

Nou lijkt me niet dat de show in Middenmeer van algemeen belang is. Zou wel mooi zijn overigens 😄
En het bestuur lijkt me prima in staat te doen wat ze moet doen.
cs-agrar
Gaat toch al jaren goed? Zit geen boer te wachten op dat interactieve gedoe. Boekje erbij,paar aantekeningen maken en voor de rest kijken en ouwehoeren. Voegt ook niets toe om van te voren te weten wat er komt, gaat om vorm van de dag en zoiets kan wel eens verrassend uitpakken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , koe , mechanisatie , fokkerij , dieren , rabobank , bank en wintershow geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
21
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
2