Ligboxenstal te huur Steenwijk

Wij hebben onze ligboxen stal te huur!
gaat om ongeveer 50boxen
voeren is voor je zelf,
huur is voor 12maanden

omgeving Steenwijk/Oldemarkt

Deel dit topic

Reacties

kaas
Moet je wel iemand treffen die binnen een paar km afstand zit anders word het moeilijk als je er alle dagen heen moet te voeren
+1
oldhuus
Ja kon er hier ook een op 5km huren, maar nee dan maar wat minder koeien, je verkijkt je gauw op wat een boel werk dat teweeg brengt.
brabo
En dan na die 12 maanden?
pa
Is de nieuwe stal klaar
Quote:
@brabo: en dan na die 12 maanden?
oldhuus
450 ligboxen, dat schiet tenminste op. Maar het ijzerwerk hebben ze meegenomen?
+1
de hoef
Er is in elk geval niet voor 6000 per boks gebouwd
Coen
Heeft de vorige eigenaar zijn bedrijf wellicht verplaatst?
welke ecologische belemmeringen zitten er aan deze kooplocatie?
+1
huub
Er zitten in ieder geval economische belemmeringen aan.
+1
3 speen
Los er in
Wat een rare indeling in die stal allemaal dwars opstelling, die boxen, klinkers op de voergang, in die kapschuur heeft nog nooit geen vee in gezeten, zo te zien .Raar verhaal , wat is de achtergrond .oorzaak van deze verkoop, geen grond erbij, al verkocht ? Kan natuurlijk ook ziekte zijn.
+1
de hoef
Hij heeft een beetje in de hoef stijl gebouwd
En dan de melkstal, waar zit die ?
+7
George
Hier kun je mooi zien wat de gebouwen waard zijn , slechts een klein beetje tot helemaal niks dat is duidelijk. Tel de waarde van 4 ha grond en je hebt al 2,5 ton. Woonhuis samen met de vrij nieuwe damwandschuur op ondergrond 3,5 ton. Maakt 6 ton , dit is de waarde ongeveer. Als de grond geschikt is voor akkerbouw heeft de vrij nieuwe mestsilo ook nog wat waarde voor mestopslag. We maken er 6,5 ton van. Dus de vraagprijs is nog iets te hoog. 😄 Voor de makelaar : Dit is geen bod. 😄

Conclusie : In de meeste gevallen heeft alleen de grond en een goed woonhuis waarde , de rest is vaak niet te verkopen of bemoeilijkt zelfs de verkoop.
+3
storm
Met het bedrijf is niks mis geweest! Is gewoon overgebleven nadat de eigenaar zijn bedrijf had verkocht aan DLG/BBL. Eigenaar heeft op het goede moment de juiste beslissing genomen voor zichzelf.
+1
George
Hij is er mooi op een goede manier van af gekomen dus.
+1
oldhuus
Mooi jongveebedrijf, voer aankopen mest afzetten. Of 's zomers elders de wei in.
Zwartwit
Is die ligboxenstal nog beschikbaar in de omgeving steenwijk??

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , ligboxenstal en ligboxen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
18
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
31
TREFWOORDEN