Niet tevreden meer over een paar F.R.C. PRODUKTEN.

Al een anderhalf jaar zijn we niet tevreden meer over de altijd aldoor ons gebruikte frieche vlag halvemel welke soms zurig uit het pak komt of snel na opening zuur smaakt. Ook campina roomboter heeft onder de verpakking nog al eens een bruine scimmelplek. De vrouw test thans al eens produkten van de concurretie. Dieptreurig als je vele tonnen melk levert en dat met je voor gangers al110 jaar.

Deel dit topic

Reacties

Campagne
Mij lukt het niet het artikel te lezen als ik de link aanklik, maar misschien ligt dit aan hier?

Wel frustrerend als je kwaliteit koopt en er naar betaald dat het resultaat teleurstellend is.
+1
friese koemelker
Er is geen rest vanhet artikel het is eigen werk zo als ik en enkele anderen ervaren Het produkt wordt in koelkast bewaardt en is zeker niet over datum En word soms geleverdt door RECA of door Poiesz supermarkt.
friesboertje
Ligt het niet aan je koelkast?
+1
producent
Ze letten tegenwoordig ook meer op de boeren dan op de kwaliteit van de eindproducten.
+1
zuivelarbeider
Melden bij klantenservice.
Campagne
Ik heb ook weleens met producten dat vanwege de seizoensverandering de smaak verandert of door ongunstige invloeden van de groeiomstandigheden. Maar dat bedoel je niet.
Zou het zo zijn dat de melk steeds meer opgesplitst wordt en er een andere samenstelling in jouw bekende vaste merk komt? Je kunt zeker niet meer de ingrediënten van anderhalf jaar vergelijken met die van nu? Geen goeie zaak natuurlijk, maar men zoekt steeds naar marge-vergroting. Wel jammer als dat op deze manier lijkt te gebeuren en je je positie van je À-merk daarmee misschien op het spel zet en de verwaarding ervan voor de melk, wat de boer dan weer terug ziet in de opbrengstprijs. Maar goed, misschien is er wat anders aan de hand. Ik gebruik die merken niet, dus kan niet zeggen of ik ook verschil ervaar.
+1
paul1
Misschien beter rechtstreeks melden aan rfc .
friese koemelker
Het [s voor ons gewoon fe lekkerste rom[gste koffiemelk al vele jaren maar het ferhaal zuur speelt tevaak en dit sindsongeveer augustus2 2013 en de boter allen in dit jaar.Ik denk toch dat ze neer aandacht aan hun leidingen enthanks moeten besteden .
+1
George
Ik ben nog altijd fan van de Campina en de Mona toetjes. Ook Chocomel is een fantastisch product , was trouwens vroeger van Nutricia.
+1
ejb
Wat ik nog wel eens mis omdat het uit de handel is is de vriendelijk lichtpittige kaas van FC die ik via de RECA kocht want die was erg lekker.
arjan_kok
Wel duizend andere soorten zit allicht iets van hetzelfde tussen
ejb
Vind er nog geen een zo lekker als toen de vriendelijk licht pittig maar uiteraard zijn er wel een paar die in de buurt komen
de hoef
@ejb
reca komt ook niet meer bij u langs zeker
ejb
@de hoef
jazeker wij hebben geen Lely robots maar van DeLaval en kopen nog steeds de kaas van RECA.
de hoef
@ejb
ik dacht dat je weg was bij rfc .maar u geniet nog wel van de producten
+1
Erco
@ejb
vast nog nooit beemsterkaas geproeft zeker? 😉
oldhuus
Toch ideaal die grote vrachtwagen die blokjes kaas rond brengt, alleen hebben wij Lely dus hier komen ze niet.
ejb
@Erco
heb ik wel maar vinden wij niet lekker.
torrarica
De lekkerste is noordhollandse extra belegen van campina
friese koemelker
Zaterdagmorgen deed het toch echt zeer als je zelf veel melk levert aanRFC waar je 7 dagen in de week de grootste zorg aan besteedt. want dit moet als mensenvoedsel onberispelijk zijn. Verder liggen er nog enorme pakketten aan zwaar en strak gekontroleerde regelbrij over heen.Als je danaan de koffiemelk van merk meikunie van arla omdat er te vaak enigzins zure Friesch vlag is geweest dan erger je je kapot.
+2
MTSTAMMINGA
Tussen 9 uur en 17 uur even bellen tel 0800 0765
Het kan overal fout gaan in de voedsel keten
Misschien dat de winkelman het wel niet goed koelt bij voorbleed
+1
ricardo
Denk inderdaad Karst dat het beter is om even te bellen, dan om je eigen merk zwart te maken op het world wide web
ejb
Kan toeval zijn maar vanochtend was ook bij ons voor het eerst de laatste kwart van de pak koffiemelk (huismerk halvamel geen AH) ook zurig en veel te stroperig. dus nu snap ik de @friese koemelker

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , campina , boter en vrouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
23
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN