Vogelgriep kost Forfarmers wekelijks 2 ton

De vogelgriep kost Forfamers naar schatting wekelijks 200.000 euro. De extra kosten zijn gemoeid met de nieuwe maatregelen die sinds vorige week gelden.

Deel dit topic

Reacties

jan is hobbyboer
Ik denk dat die 2 ton maar een schijntje is. Kippenboeren gaan komende tijd ook slechter betalen, dat gaat wel wat harder denk ik. Wankele financiele groei constructie van ForFarmers kan maar zo imploderen. Snel cashen op de beurs zou ik zeggen.
arjan_kok
Heftige gevolgen dus, en helaas trekt het virus zich er nix van aan
+3
diezel
Quote:
@arjan_kok: Heftige gevolgen dus, en helaas trekt het virus zich er nix van aan

Amper te bevatten, voor burger en ook veehouder, om wat voor bedragen het gaat bij kuikenmesters welke al enkele weken met slachtrijpe dieren zitten en niet kunnen/mogen leveren. Praat je op bedrijfsnivo al over tonnen.
+1
Coen
De schade bij de leden/klanten is vele malen groter dan hun logistieke schade
maar daar hebben ze in de top bij FF-Hx geen gevoel bij 😞
Cornelis
Wat erg zeg.... Dat je het op durft te schrijven. Het is maar geld he en anders nog wat aandeeltjes naar de beurs of zo.
+1
trekbek
Vind dat ze wel hun verantwoordelijkheid nemen,rijden hier op kamperveen ook 1 op 1 bij de veeboeren en dan ontsmetten
puddingbroodje
Waarom mag de schade niet genoemd worden! en tuurlijk hebben ze bij de direktie van forfarmers wel met de pluimveehouders te doen!
Annejoy
Hetzelfde geldt voor Agrifirm, De Heus, Bel, DOC, FrieslandCampina en alle andere erfbetreders die op bedrijven moeten zijn waar kippen gehouden worden. (gemengde bedrijven in het geval van de zuivelbedrijven) Geeft alleen maar aan dat de kosten van deze uitbraak verder reiken dan alleen de pluimveehouders.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's forfarmers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN