Vragenlijst ontwikkeling softwaretool om de uiergezondheid te verbeteren in Nederland

Geachte heer/mevrouw,

Naar aanleiding van een onderzoek binnen de opleiding Dier- en Veehouderij bij Hogeschool Inholland Delft willen wij u graag een aantal vragen stellen omtrent uiergezondheid.

Wij zijn een groepje van drie vierdejaars studenten, Laura, Marieke en Mandy, die onderzoek doen naar de uiergezondheid op verschillende bedrijven en de visie van de melkveehouder en de dierenarts hierover. Om deze reden zijn wij een softwaretool aan het ontwikkelen die meteen overzichtelijk maakt wat het probleem is bij een koe en hoe groot het probleem is. De softwaretool kan dus het celgetal van iedere koe bepalen in de toekomst. De ontwikkeling van deze softwaretool is in gang gezet om in de toekomst uierontsteking makkelijker en sneller te kunnen behandelen en zelfs te voorkomen.

Het duurt ongeveer 15 minuten om de vragenlijst in te vullen en u zou ons hier enorm mee helpen.

Graag horen we van u of u hieraan mee wil werken. U kunt reageren via mijn schoolmail 512242@student.inholland.nl

Met vriendelijke groet,

Mandy Lieve
Student Dier- en Veehouderij Hogeschool Inholland Delft

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koe , dierenarts , gezondheid , uierontsteking , melkveehouder , celgetal , uiergezondheid en toekomst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0