Illustratie van: freek-dekker

Dochtergroep Twist in Venray

KI Samen presenteert op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Venray, die van dinsdag 16 tot en met donderdag 18 december worden gehouden, een dochtergroep van Cogent Twist. De Shottle-zoon van de Britse partner Cogent Breeding noteert een NVI van 242 punten.

Deel dit topic

Reacties

arjan_kok
Ha toch nog goed nieuws vandaag, shottlezoon twist is gewoon een topper, zijn vererving mist niets, je zou alleen bedenkingen kunnen hebben bij vet /eiwit verhouding, zijn enigste zoon bij Samen is uit een Oman moeder en dat is niet handig qua bloedvoering, deze zoon heeft ook niet de ronde kwaliteiten, maar ala DE PRAKTIJK BEWIJST HET ????????????????

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mechanisatie , dochtergroep , rundvee en ki samen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0