Nutricia verkoopt melkpoeder uit automaat

Nutricia is bezig met een proefproject op het Centraal Station in Utrecht, waarbij melkpoeder wordt verkocht via een automaat. Dit project is opgezet omdat er grote hoeveelheden melkpoeder uit supermarkten worden opgekocht, die vervolgens naar Azië worden verstuurd.

Deel dit topic

Reacties

+2
DeBoerin
Gisteren een aantal mensen uit china op bezoek. Omdat ook bij ons in het dorp het hamsteren en diefstal een probleem is in de supermarkten toch maar even gevraagd hoe het met de verkrijgbaarheid in China is.
Tolk kwam niet verder dan dat RFC een joint venture heeft opgericht in China.
Campagne
Ik heb inderdaad ook gelezen dat RFC een joint venture heeft met China en onlangs stond op de BOerderij-site een artikel dat er voor 2.2 miljoen euro (baby) melkpoeder naar China gaat per jaar. Dat is toch een schijntje, er waren dan ook verbaasde reacties daar op de site. Ben benieuwd wat die joint venture op termijn kan betekenen voor RFC.
+1
de hoef
Ziet er keurig netjes uit ,of heb je weer kkm controle gehad
+1
DeBoerin
Quote:
@de hoef: ziet er keurig netjes uit ,of heb je weer kkm controle gehad

haha, nee zo proberen we het er altijd bij te hebben liggen.
En dat lukt aardig met een zoon die anders op ons moppert 😄.
Voor dit bezoek alleen de binnen gewaaide herfstbladeren in de hygienesluis opgeveegd.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkpoeder en nutricia geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN