Gemalen stro

Waar kopen jullie gemalen stro voor in de ligboxen en wat kost deze bij jullie?

Deel dit topic

Reacties

jan w
Ik maal het zelf, ligt eraan in welke streek je zit. In Azewijn zit volgens mij een loonwerker die het doet en brengt het met containers rond. Het volgende filmpje op youtube is van een boer die rond gaat op stro te malen cq hakselen, alleen ik weet zijn internetadres niet meer. Toen nam die naar ik meen € 30.00 per ton.


Maar waar wil je het overal voor gebruiken en hoeveel en alleen voor de ligboxen of nog meer en hoeveel ligboxen en alleen stro of om er een mengsel van te maken?
Jack Rijlaarsdam
Quote:
@jan w: weet zijn internetadres niet meer

buurmanenbuurman.net/Stromalen.html/
maisboerke
Johan Verbruggen, Erp

www.oesterzwam.nl
kaas
Agristo per pak 5,50 euro fijn gemalen
Jack Rijlaarsdam
Quote:
@kaas: agristo per pak 5,50 euro fijn gemalen

F4All kijken, gesneden, gehakseld, gemalen, opgezakt, in balen, container, koolzaad, riet, tarwe, gerst, zaagsel, krullen, stropellets: je kunt het niet bedenken of het staat er bij. Let op de kg per verpakking bij zakgoed.
jan w
Er zijn verschillende fouragehandelaren die ook gesneden of gemalen stro in grote pakken verkopen. heb een paar jaar terug met het slechte strojaar toen . Gemalen gehad uit spanje, grote balen € 180.00 per ton.
eric1
Allen bedankt
Stalveen
Al wel eens aan Stalveen gedacht als alternatief of gemalen stro? Kijk eens op www.stalveen.nl
maisboerke
Een heel mooi alternatief is Miscanthus (Olifantengras)
Niet duur. en volledig bacterie vrij.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stro en ligboxen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
4
TREFWOORDEN