RIVM betreurt ophef over hun werkwijze

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) betreurt het de indruk die is ontstaan over hoe de organisatie de stikstofdepositie in Nederland verkeerd in beeld brengt. „In de beeldvorming in V-focus over hoe RIVM de stikstofdepositie meet en berekent, is sprake van verschillende misverstanden, waardoor de feitelijke werkwijze niet goed is weergegeven.”

Lees meer »

Deel dit topic

MelkveeNL

Reacties

+4
hans m
Ja, ja, citaat:
Waarom niet alleen metingen is een vaak gehoorde opmerking? „Antwoord daarop is heel eenvoudig: het is gewoon te duur en ondoenlijk om een landsdekkend beeld te maken op basis van metingen alleen.

Maar wel beleid adviseren over de rug van de melkveehouderij.
Wanneer, wanneer stopt deze onzin eens????????
+2
cs-agrar
Niet, want het hele verhaal is m.i. nooit begonnen om "het milieu", maar omdat de een of andere overijverige stadsfiguur vond dat mest stonk, en dat maar eens anders moest
+1
Het moet gewoon een keer met geweld gebeuren, dat dit voor eens en voor altijd naar het land der fabelen word verwezen, alle schade vergoeden ook aankoop ammoniak.
Klopt CS
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's milieu , gezondheid , rivm , stikstofdepositie , volksgezondheid en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!