RIVM leidt de aandacht af van het mestdossier

Reactie van het RIVM, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, op het onderzoek van Rotgers en de discussie. Het RIVM schrijft:

Het RIVM lijkt met het oprakelen van de totale stikstofdepositie de aandacht te willen vestigen op de uitstoot van de Nederlandse industrie. Dat is geen slechte zaak, omdat daarmee eindelijk inzichtelijk zou kunnen worden gemaakt hoe de uitstoot van natuur, boeren en industrie zich onderling verhouden in de samenleving die Nederland wil. Die verhouding is al ruim 20 jaar volstrekt onduidelijk, terwijl milieumensen te hoop lopen tegen boeren en de effecten van industrieel beleid buiten schot blijven.

Lees hier het complete Foodlog artikel

Deel dit topic

Reacties

+1
verbi
Eindelijk snappen ze het,nu die onzin van fosfaat nog van tafel.
+1
puddingbroodje
Volgens mij snappen ze het nog helemaal niet....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's milieu , natuur , foodlog , gezondheid , rivm , uitstoot , mestdossier , stikstofdepositie , volksgezondheid en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0