LEI: grondprijzen gaan licht dalen

Volgens LEI-onderzoekers zullen door de verwachte groei van de melkveestapel na het einde van het melkquotum de agrarische grondprijzen niet stijgen maar eerder licht dalen.

Deel dit topic

Reacties

+1
Greetje
Wie weet... Feit is wel dat er hier in de regio nu een enorme grondhonger heerst.

Maar als je dit artikel ff goed bestudeert kom je tot de conclusie dat er niet veel koeien gaan bijkomen na 2015. Misschien dat je met BEX of kringloopwijzer nog wat kan, maar voor de rest zit het dichtgetimmerd.

Is ook logisch, want als je met beide benen in de maatschappij staat, zoals veel boeren en belangenbehartigers claimen, weet je dat er in Nederland vrijwel niemand is die wil dat er meer koeien komen en we leven nu eenmaal in een democratie.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's grondprijzen , melkquotum en melkveestapel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
2