Illustratie van: Jasperfendt

Ook met weiden goede mineralenbenutting

Een goede mineralenbenutting van de veestal is ook mogelijk met beweiden. De variatie in mineralenbenutting bij opstallen is bijna net zo groot als bij verschillende intensiteiten in beweiding. Dit blijkt uit een onderzoek van Wageningen UR naar de verschillende sturingsmogelijkheden binnen de Kringloopwijzer.

Deel dit topic

Reacties

arjan_kok
Oké variaties genoeg dus, weet wel dat bij alleen maaien de opbrengst het hoogste is, maar dat zegt inderdaad nog niet dat de benutting ook hoog is, gezonde grond, gezonde koeien en een goede opslag /bewaring /evenwichtig voeding, zijn de belangrijkste aandacht punten, nog genoeg te leren voor de meeste

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal , wageningen-ur , stallen en kringloopwijzer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0