Gezocht Blaarkop vaarskalveren

Hallo prikkers ik ben op zoek naar 2 mooi getekende blaarkop vaarskalveren . wie weet er wat te koop het mogen ook pinken zijn . liefs omgeving Zwolle.

Deel dit topic

Reacties

Jack Rijlaarsdam
Probeer eens bij Piet Katee aan het Maalwater in Heiloo, die heeft een stal vol...

landco.nl/uploads/…

telefoon-gids.com/p-g-m-kaatee-het-maalwater-heilo…
klaas schouten
Heb jij geen blaarkoppen meer ? Ik hoorde van de week dat jou opa toen hij nog bij ons in de polder boerde allemaal blaarkoppen molk.
Jack Rijlaarsdam
Quote:
@klaas schouten: jou opa

Weet ik eigenlijk niet van, zal m'n vader eens vragen. Tot begin jaren '90 werd er regelmatig vee omgeruild op de markt in Purmerend: een gelde koe mee heen en een verse vaars mee terug, meestal nog wisselgeld over. De kwaliteit van het melkvee op de markt werd echter steeds minder, dus uiteindelijk helemaal zelf op gaan fokken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kalveren , pinken en blaarkop geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3
TREFWOORDEN