Illustratie van: johnderfavo2.0

Eerste olievrije voermengwagen

Importeur Machines4Green BV introduceert 's werelds eerste olievrije voermengwagen. De noviteit van het Italiaanse merk RBS heeft alle hydrauliek vervangen door elektronische aandrijving.

Deel dit topic

Reacties

+5
jvt
De elektronische componenten zijn bovendien minder gevoelig voor storingen en onderhoud dan hydrauliek, aldus Van der Tol.

ja, ja, en is ook altijd makkelijk door de smid op de hoek te repareren. Wij noemen dit ervaringsgewijs dus bullsh#t, als een olieslang lekt weet je waar de storing zit en is deze om 22.00 uur 's avonds nog te repareren, electronica kun je een halve dag laten zoeken door een gespecialiseerde monteur van 100 euro p/u
gezienus
en bij jouw groot erf moet je natuurlijk een flinke lange krachtstroom kabel hebben het ergste lijkt mij bij het manovreren dat je er niet steeds over rijd 😃
Dre van Helmond
Peecon heeft ook zoiets, maar er is geen belangstelling voor.
+2
Oepke
Machines -> DE
Schoenen/tassen -> ITA
oldhuus
"absoluut geen risico hebt op olievervuiling van je voer"
Nou en waar moet die olie weg komen, van het afvoerbandje, dan neem je toch een losschuif.
Alle maaiers, hooischudders, harken, aanrijshovels, kuilverdelers, kuilsnijders, kuilhappers overal kan olie in het voer komen, en wat dan nog.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's mengwagen en voermengwagen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3
TREFWOORDEN