30 euro nuka iglo

Heel goedkoop maar hier groeien ze snel uit

Deel dit topic

Reacties

+1
dorpsrandhoeve
Wel heel klein.

Mijn eerste kalver iglo's zijn van 1990. Die hebben dus een knappe tijd meegegaan, terwijl ze toch wel eens naar de buurman zijn geblazen. Ze beginnen nu een beetje brozer te worden, maar ze kunnen nog wel wat jaren mee.
jan is hobbyboer
Die ouwe waren ook van veel flexibeler polyester dan die nieuwe. Ik heb van die Calf-Tel dingen en die blijven en ik heb paar jaar geleden van die modernere Calf-O-Tel dingen bijgekocht toen ik veel teveel kalveren had (2015....), maar die heb ik alweer verkocht, veel te klein en veel te snel kapot vanwege harde polyester. Die ouwe zijn hier ook al wel eens door de lucht gevlogen met een storm, maar dat overleven ze blijkbaar wel.
huub
Per kalf kosten ze niet veel, en de calf-o-tel classic (gewoon de oude vdk 😉 ) zijn ook nog eens erg goed schoon te maken doordat ze mooi glad zijn zonder dode hoeken..
jan w
We hebben hier de iglo's (calf-o-tel) ook al wel meer dan 25 jaar. makkelijk schoonmaken, geen geslijp en scherpe randen. Voldoende ruimte.
jan is hobbyboer
Deze dingen bedoel ik:
calfotel.com/nl/kalverhok-6/
Die comfort dingen vond ik helemaal nix.

Die classics zijn inderdaad wel goed, daar heb ik er nog 3 van, die doen het ook al jaren prima. Kunnen ook vliegen trouwens 😄

Dit is de website van calftel, calftel.com/
Daar ben ik ook heel blij mee.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's iglo , jongvee , kalf en nuka geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN