Nu ook Facebook video's op het Prikkebord

@Tinus heeft het mogelijk gemaakt om in plaats van alleen Youtube en Vimeo video's ook andere video's of andere embedded content op het Prikkebord te plaatsen. In verband met veiligheid risico's heeft niet iedereen toegang om dit te doen maar ik kan je daarbij wel helpen als je iets leuks tegenkomt op Facebook, Twitter of andere interessante homepages waar je via een beschikbare embedded code de inhoud kan delen.

Hier een paar voorbeelden wat er mogelijk is: melkveehouders.nieuwsgrazer.nl/topic/68329/ , melkveehouders.nieuwsgrazer.nl/topic/68330/ en melkveehouders.nieuwsgrazer.nl/topic/68316/

Zie het voorbeeld hieronder hoe dat met een Facebook video eruit komt te zien:

Deel dit topic

Reacties

avondrood
Een leuke en leerzame ontwikkeling.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's prikkebord , twitter en facebook geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
1