Medewerker melkveebedrijf Nieuw-Zeeland

Wij zijn een Nederlands stel en ruim 1,5 jaar geleden naar Nieuw-Zeeland geëmigreerd. Wij managen een melkveebedrijf met 450 koeien en zijn op zoek naar iemand die ons team wil versterken.

Het bedrijf is gelegen op het Zuidereiland, in Southland, Lumsden. Het is ongeveer 1,5 uur rijden naar de toeristische plaatsen Queenstown en Te Anau.

Wij zoeken iemand die enthousiast is om naar Nieuw Zeeland te komen en die een passie heeft voor koeien. De voornaamste werkzaamheden zijn melken, voeren, vee verzorgen, trekker werk, inkuilen, onderhoud enz. Momenteel werken er drie personen op het bedrijf en de taken zijn verdeeld naar ervaring en vaardigheid.

Wij zijn op zoek naar iemand die minimaal een jaar bij ons wil komen werken en die reeds ervaring heeft opgedaan in de melkveehouderij. Mocht u enthousiast zijn om naar Nieuw Zeeland te komen, stuur dan een e-mail met CV.

Huisvesting (ingericht) is aanwezig. Wij hebben met plezier samen gewerkt met Nederlanders en kunnen telefoonnummers geven om te bespreken hoe het leven op onze boerderij eruit ziet.

Wilco en Noortje Hamers
wilcohamers@outlook.com

Deel dit topic

Reacties

+5
WilcoNZ
Hier een foto:

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , inkuilen , koeien , melken , nieuw-zeeland , boerderij , nieuwzeeland , melkveebedrijf en huisvesting geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
14