Op zoek naar oudste boerenbedrijf

Hogeschool Windesheim in Zwolle, LTO Noord, het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) en Rabobank starten een zoektocht naar het oudste agrarische familiebedrijf in Nederland. Boeren en tuinders waarvan het bedrijf al vele generaties in de familie is, worden opgeroepen zich aan te melden voor 1 juni 2014. 

Deel dit topic

Reacties

BernieX
Sinds 1870, ben 5de generatie op dezelfde plek daarvoor boerde onze familie op een andere plek
Kenijor
En wat deden ze daar voor dan? Volgens mij is bijna ieder boerenbedrijf een familiebedrijf wat iedere generatie doorgegeven wordt.
oldhuus
Ja wat bedoelen ze precies, dat je familie al eeuwen op het zelfde erf/boerderij boert of dat je zoveelse generatie bent die boer geworden is want dan kun je 90% wel inschrijven.
hans van toos
Het gaat bij de meesten zover terug dat het niet meer te achterhalen is.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , lto-noord , rabobank , bank , tocht en familiebedrijf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0