Veehouder demonstreert afkalfdetectiesysteem

Geboortemelders of afkalfdetectiesystemen zijn in de paardenhouderij en de vleesveefokkerij al decennia gemeengoed. In de melkveehouderij ontstaat nu ook interesse. In het Melkvee Magazine van zaterdag 29 maart staat daarom een uitgebreid overzicht van alle beschikbare systemen. Veehouder Tonny Dijkman uit Ruurlo (GD) werkt sinds anderhalf jaar met het Franse Vel’Phone. In de video demonstreert hij de werking en vertelt hij over zijn ervaringen.

Deel dit topic

Reacties

jan 1

Mooi systeem,maar wel duur en omslachtig.
Gewoon koe in groot strohok doen,koe kalft vanzelf wel als alles goed is( 80/90 % zelf)Hier camera,s er bij,kan met m,n phone overal waar ik zit de afkalfstallen bekijken.
jan w
Hoe zou je die dingen eigenlijk terug vinden en blijven ze op de roosters liggen?
Farmer_
Dan krijg je een sms 😄
ricardo
Daar ga ik direct nog geen geld aan uit geven.
+1
IJsseldelta
Weer wat nieuws voor de generatie stropdasboeren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , melkvee en fokkerij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0