Chinees researchcentrum in Wageningen

De de Chinese zuivelgigant Yili Group heeft gisteren een onderzoekscentrum geopend op de Campus van de Wageningen UR. tegelijk tekenden Yili en Wageningen UR een overeenkomst voor samenwerking op het gebied van de melkveehouderij, zuivelproductie en voedselveiligheid.

Deel dit topic

Reacties

willem-nellen
Kweet niet of dit allemaal wel wenselijk is. Ik bedoel, een groot bedrijf welke een "onderzoekscentrum" opent op een universiteit. Daar zal uiteraard met een flinke zak geld gegooid zijn, om dat voor elkaar te krijgen maar waar blijft de onafhankelijkheids garantie waar het betreft de onderzoeken dan?????? Zou een uni, waar een flinke smak geld in de kluis ligt van datzelfde bedrijf, niet eerder geneigd zijn om resultaten positief te beoordelen als dit voor dat grote bedrijf zo uit komt?
Of ben ik te negatief?
Coen
Wie betaalt, bepaalt 😉
hookwood
Je bent te negatief 😉
jan 1
Zegt ook iets over hoe belangrijk de Chinezen Wageningen vinden,komt er ook niet elke dag,maar ik vind het er indrukwekkend.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , wageningen-ur en voedselveiligheid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0