Sorteer voor op toekomst bij bouwplannen

Ik zou eerst even wachten totdat mestvergisting werkelijk rendabel is. De eventueel overtollige kelderruimte kun je later altijd nog gebruiken voor de opslag van digistaat:

Nieuwbouwplannen? Neem het wel of niet plaatsen van een microvergister vooraf serieus in overweging. Overweeg dan ook de optie kelderloos bouwen en sorteer hierop voor. Dit waren de belangrijkste adviezen voor de bezoekers tijdens de themadag op de Marke.

Vervolg
Mestvergisting en kelderloos bouwen zijn prima te combineren. De komende jaren zal er meer onderzoek gedaan worden naar het toepassen van microvergisting op bedrijfsniveau. Het praktijknetwerk Microvergisters krijgt dan ook een vervolg, waarin extra aandacht is voor de bemestingswaarde van digistaat en mineralenconcentraten uit de vergister

Meer: verantwoordeveehouderij.nl/nl/Home/…

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vergister , mestvergisting , toekomst , bouwplannen , microvergisting en digistaat geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0