FrieslandCampina wil grotere fabriek in Bedum

Zuivelconcern FrieslandCampina heeft plannen om zijn fabriek in Bedum uit te breiden. Het bedrijf wil zijn productiecapaciteit vergroten omdat in 2015 het melkquotum komt te vervallen.

FrieslandCampina heeft Bedum daarom aangewezen als 'strategische locatie'. Het concern werkt de uitbreidingsmogelijkheden nu verder uit.

Deel dit topic

Reacties

noordhollander
Vlahbij de noorderland,elkboetrtjes dus
MBTrac1100
??
Huppel
Ik hoop dat het coöperatiebestuur kritisch genoeg meekijkt. Ook de productiecapaciteit van de vestigingen in Leeuwarden, Borculo, Beilen en Veghel zijn of worden uitgebreid. Misschien een ambitieuze productielocatie manager, maar als er niet veel extra melk bij komt dan is het lekker op kosten van de boer.
hookwood
Het is niet alleen uitbreiding maar ook efficientieverbetering en vervanging van bestaande capaciteit.
MTSTAMMINGA
Zolang er stallen gebouwd worden ,door een boer die groter is dan zijn veestapel momenteel Zal er ook wel melk bij komen denk ik
jorisdriepinter
Ze bouwen voor producten waar aan verdiend kan worden.
Waar ze mee stoppen maken ze niet bekend!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina , campina , melkquotum , zuivelconcern en productiecapaciteit geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0