Prijs koopmelk in laatste week omlaag

Aan het begin van de week nam het aanbod koopmelk toch nog wat toe en dat zorgde voor lucht bij de prijzen. De markt voor leasemelk blijft evenwel vast en het aanbod is nog altijd niet ruim, zo blijkt uit een analyse van DCA Melkmarkt.

Deel dit topic

Reacties

+2
mlkvhoudr
Die 6 cent voor volgend jaar slaat natuurlijk nog helemaal nergens op. Ik kan ook niet in de glazen bol kijken wat de melkproduktie en de melkprijzen gaan doen, maar om dan nu maar vast 6 cent af te gaan tikken dat kan dan ook nog wel december 2014. Mijn veehandelaar belde vandaag nog even of ik nog vee weg wou doen, dus ik vroeg hem gelijk even of de prijzen al omhoog gingen, dat was niet zo er werd heel veel vee aangeboden dus dan zou een omgekeerd scenario van afgelopen jaar dat er aan het eind volop gemolken diende te worden en er dus veel vee bleef lopen nu wel eens andersom kunnen uitpakken

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , leasemelk , koopmelk en melkmarkt geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0