Rechtszaak Niels Lentjes weer aangehouden

Niels blijft verstoppertje spelen:

De rechtszaak tegen de 20-jarige Haalderense mesthandelaar die wordt verdacht van oplichting, is dinsdag bij de Arnhemse rechtbank voor de 3e keer aangehouden. De door de verdachte opgeroepen Friese getuige was, net als in oktober, niet present.

Een student die in het verleden samen met ondernemer Niels Lentjes in de fouragehandel zat heeft dinsdagmorgen tegenover de rechtbank verklaard dat Lentjes onder de verzonnen naam Peter Jansen fourage kocht.

Meer: boerderij.nl/Home/Nieuws/… en gelderlander.nl/regio/betuwe/…

Deel dit topic

Reacties

Moest Karst komen opdraven ???
lowie
Dat was ook het eerste wat ik dacht..:D
MTSTAMMINGA
Ik weet van niets ,ben wel benieuwd welke fries het is ?
Coen
Schijnbaar eentje uit Warten 😃

...... kwam destijds in aanraking met Lentjes via een man uit het Friese Wartena. De Wartenaar zou ook voor de rechtbank verschijnen voor een getuigenverklaring, maar kwam niet opdagen. Bij de man uit Wartena is destijds gestolen fourage aangetroffen.
De rechter wil deze getuige horen en gaf een bevel tot medebrenging. Dit houdt in dat deze getuige opgehaald zal worden als de rechtszaak wordt voortgezet. Dat zal waarschijnlijk begin volgend jaar zijn.
Grasbaal
@Coen Dhr. Berend M jr?.
Coen
@Grasbaal geen idee 😞

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's bank , fourage , mesthandelaar en lentjes geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2