Nieuw Chinees-Nederlands kenniscentrum

China Agricultural University (CAU), Wageningen UR (University and Research centre) en zuivelonderneming FrieslandCampina hebben zaterdag een overeenkomst getekend voor de oprichting van een nieuw onderzoeks- en kenniscentrum in China.

Deel dit topic

Reacties

-1
IJsseldelta
Doe de chinezen het voor en 10 jaar later zijn ze je grootste concurent.
ErikSmale
Beetje kortzichtig, willen wij profiteren van de Chinese groei markt zul je toch iets te bieden moeten hebben. Bovendien heeft China zelf veel grotere problemen (te kort aan kennis, voedsel, grondstoffen, kwaliteit) dan zich druk te maken om zich tegen ons te concurreren.

Werd me op de Agritechnica ook weer duidelijk bij enkele producten van chinese makelaardij, Ze hebben de klokken wel horen luiden maar geen idee waar de klepel hangt. Kwaliteit blijft een issue daar.
Grasbaal
Ook Merijntje was aangenaam verrast toen hij de radio aanzette en op het nieuws hoorde dat China ons land heeft gevraagd om kennis beschikbaar te stellen ten behoeve van de Chinese zuivel en melkveehouderij.

jan 1
Man met brede blik,rasechte optimist,praat alleen in kansen,kunnen de (sommige)jongelui nog van leren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's china , frieslandcampina , campina , wageningen-ur en zuivelonderneming geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0