FrieslandCampina blijft derde uitbetaler in EU

FrieslandCampina betaalt net als in juli de op twee na hoogte melkprijs uit in de Europese Unie. Dit blijkt uit de Europese melkprijsvergelijking over augustus van LTO Nederland, uitgevoerd door het Productschap Zuivel (PZ). De gemiddelde melkprijs kwam van de zuivelondernemingen kwam in augustus uit op 38,79 euro per 100 kilo melk, 7 cent minder dan in de maand juli.

Deel dit topic

Reacties

gaitwillemjan
Is de fc toch de beste betaler van nw europa zoals ze altijd zeiden.
ik zouw zeggen hou vast die prijs fc.
reageer is mensen als de prijs niet goed is zijn er reacties genoeg ???
KOM OP.
+1
Jack Rijlaarsdam
Quote:
@gaitwillemjan: is de fc toch de beste betaler van nw europa

Dat moet nog blijken...

Uiteraard is het wel een heel beste melkprijs! Ik ben vooral content met het feit dat RFC niet bang is de garantieprijs te verhogen. In plaats van achterover leunend afwachten wat de referentiebedrijven gaan doen, wordt nu de lat voor de concullega's nog wat hoger gelegd voor de lopende maand.
Goed gaitwillem takkedroad, de prijs is goed daarvoor gaat de duim omhoog voor de TOP.
storm
Natuurlijk zijn wij blij met de melkprijs die RFC op dit moment uitbetaald maar het was nodig ook. Ik ben er dan ook trots op dat ik lid ben bij RFC.
gaitwillemjan
Oke jack had moeten zeggen is nu de beste betaler van nw europa,zei er ook gelijk bij hou vast fc.
en wat noe tukker oet twente ,niks takkedroad,gewoon pundroad hey dat begreep.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , melk , frieslandcampina , melkprijs , campina , zuivel , productschap-zuivel , melkprijsvergelijking en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0