Tweederde melkveehouders in Ierland breidt uit

Simon Coveney, de Ierse minister van Landbouw, Voedsel en Visserij, was één van de mensen die aan de wieg van Origine Green stond. Deze organisatie kan vergeleken worden met het Productschap Zuivel of de Duurzame Zuivelketen, maar het gaat verder dan dat. Het concept resulteert dit jaar namelijk opnieuw in hogere exportcijfers aan agrarische producten uit Ierland, zo werd duidelijk op het congres Sustainability: The bottom line in de Ierse hoofstad Dublin.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Brussel somberder over Ierse economie

BRUSSEL (AFN) - De Europese Commissie is aanzienlijk somberder geworden over de vooruitzichten voor de Ierse economie. Dat meldde persbureau Bloomberg dinsdag op basis van de evaluatie van de economische vorderingen van Ierland die binnenkort wordt gepubliceerd.

Meer: telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , ierland , zuivel , productschap-zuivel , melkveehouders , zuivelketen en voedsel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0