China overweegt af te stappen van 1 kind beleid

China staat op het punt het 1 kind beleid aan te passen in dat is voor het Chinese zuivelbedrijf Huishan Dairy het signaal om te gaan uitbreiden. Het bedrijf houdt zich bezig met alles van fokkerij tot de verwerking van zuivel, zo meldt The South China Morning Post.

Lees meer »

Deel dit topic

Boerinbusiness

Reacties

George
Het bedrijf houdt zich bezig met alles van fokkerij tot de verwerking van zuivel.

Tja als die Chinezen gaan fokken is het hek van de dam en kunnen we helemaal niet meer aan de voedselvraag voldoen. 😄
Cornelis
Kijk dat gaat de melkprijs helpen!
jg
Goed nieuws , enkele maanden geleden werd in NRC ook over gesproken. Denk dat DTO dit nieuws meegenomen heeft in de prijs van de certificaten. Wat bedoel je precies met Helpen, Cornelis ??
+1
Cornelis
Met helpen bedoel ik hoger! Alle kindertjes gaan ook weer aan de Friso.
+3
Eddie v
Ach kinderen maken !!!

Een super aantrekkelijke man besloot dat hij het recht had de perfecte vrouw te trouwen, zodat ze samen bijzonder mooie kinderen konden verwekken. Met die gedachte ging hij op zoek naar de perfecte vrouw. Het duurde niet lang of hij vond een boer die drie bijzonder mooie dochters had, alle drie benamen ze hem zijn adem, zo mooi waren ze. Hij vertelde de boer wat zijn plannen waren en vroeg toestemming met één van zijn dochters te trouwen. De boer antwoordde slechts met:
"Ze zijn er alle drie aan toe om te trouwen, dus ben je op de goede plek. Neem ze allemaal een keer mee uit en neem degene die je wilt."
De man ging op stap met de eerste dochter

De volgende dag vroeg de boer wat hij van zijn eerste dochter vond.
"Nou", zei de man, "ze heeft slechts een heeeeeeel klein beetje, niet dat je het kunt zien hoor, maar ze heeft kromme tenen."
De boer knikte en stelde voor dat de man met één van de andere dochters uit moest gaan. Aldus vertrok de man met de tweede dochter.

De volgende dag vroeg de boer weer wat hij van zijn dochter vond.
"Nou", antwoordde de man, "ze is slechts een heeeeel klein beetje, niet dat je het kunt zien hoor, maar ze is een beetje scheel."
De boer knikte en stelde de man voor om dan maar met de derde dochter uit te gaan om te zien of deze de ware zou kunnen zijn. En zo gebeurde het.

De volgende ochtend haastte de man zich naar de boer en vertelde enthousiast:
"Zij is perfect, helemaal perfect. Zij is degene met wie ik wil trouwen!"
En dat gebeurde nog diezelfde dag.

Maanden later werd de baby geboren. Toen de man op de kraamafdeling kwam schrok hij zich een ongeluk. De baby was het lelijkste, meest zorgwekkende zielige persoontje dat je je kunt voor stellen. Hij haastte zich naar zijn schoonvader en vroeg hem hoe het heeft kunnen gebeuren dat, gezien de schoonheid van zijn ouders, het kind zo verschrikkelijk lelijk was.
"Nou", legde de boer uit, "ze was slechts een heeeeeeel klein beetje, niet dat je het kon zien hoor, zwanger toen je haar ontmoette."
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden china , zuivel , fokkerij , dairy en zuivelbedrijf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!