Naast Mesdafonds ook een Melkfonds opgericht

Het geld wat vrijkomt uit de verkoop van de proefboerderijen wordt door belangenbehartiger LTO Nederland en Wageningen UR in een nieuw fonds gestopt; Het Melkveefonds. Naar schatting wordt het fonds tussen de acht en tien miljoen euro waard.

Deel dit topic

Reacties

tencate
Opbrengs uitkeren naar veehouders
josl
Natuurlijk niet ten cate. afbraak innovatie is zowiezo doodsteek voor welke sector dan ook en aangezien produktschappen worden afgebouwd en de heffing dadelijk in de kas van den haag terecht komt is het verstandig een potje aan te leggen voor ontwikkeling en onderzoek. Als we er voor moeten gaan schooien bij de boeren komt er toch niks van terecht en ik betaal toch al contributie aan lto voor de buurman die gratis meelift. Onze ouders en de belastingbetaler hebben trouwens het geld bij elkaar gebracht, zou niet weten met welk recht de huidige veehouders het dan maar onder elkaar zouden moeten verdelen.
+1
jg
Hopelijk wordt het geld aangewend om het rendement in de sector strucutreel te vergroten. Techniek en volume doen andere partijen wel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto en wageningen-ur geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN