Snel bijsturen met Agroscoop kengetal app

ForFarmers Hendrix introduceert de Agroscoop App voor zijn melkveeklanten.Met de introductie van de Agroscoop app biedt ForFarmers Hendrix als eerste voerleverancier haar klanten de mogelijkheid om technische kengetallen via de smartphone of tablet in te zien. De app is te downloaden via de App Store en Google Play.
 

Deel dit topic

Reacties

George
Lekker belangrijk weer zo'n app.
Koeienboer Jannes
Weer? Welke heb je nog meer dan?
jan w
En nu de Lely weer met eentje. Straks staat je mobiel vol en zie je door de bomen het bos niet meer. Of de mobiel rammelt zo vaak dat je er op een gegven moment niet meer naar kijkt.
schoppenboer
Ik vind apps op de telefoon hartstikke handig. Veemanager App, weer, Rabobank app en ga zo maar door. Agroscoop app is ook handig. Kun je snel kijken wat de gehalten en ureum doen in de tank.
Zit te wachten op meer agrarisch gerelateerde apps....
+2
Wouter Verhoef
Het wordt steeds gestoorder met die mobiele telefoons en al haar mogelijkheden.
Ik zat pas in een wachtkamer van het ziekenhuis en van de 12 wachtenden waren er op een gegeven moment 8 druk in de weer met hun mobieltje.
Als ze binnen komen lopen en gaan zitten is het eerste wat ze doen meteen naar hun mobiel grijpen.
schoppenboer
Hoef je tegenwoordig ook niet meer in de bladen daar te kijken. Afleiding heb je zelf bij je, handig!
+2
Grasbaal
Tijden veranderen, juist door al die handige apps wordt het gebruik van Smartphones al meer gestimuleerd. Ik vermoed dat de mensen die het helemaal niets vinden ook (nog) geen smartphone hebben.

Hier de voordelen van de nieuwe Lely App:
Dre van Helmond
Dat is misschien voor Lely nieuw maar mijn zoon gebruikt zoiets al een tijdje via Uniform .
Echt handig!
IJsseldelta
Dus ik moet op de app kijken of er een koe bekapt moet worden! Laat Lely maar eens zorgen voor wat minder woekerprijzen voor de onderdelen. daar hebben we meer aan.
George
En wanneer de mais rijp is kan tegenwoordig ook al.
jan is hobbyboer
Voorlopig kan deze app nog wel even met vakantie. We hebben hiero volgens mij wel 100 mm regen gehad vannacht en vandaag. Volgens KNMI stond teller vanmorgen om 8 uur al op 55 mm. Vanmorgen hele morgen geregend, vanavond paar uur gegoten. Zegt de app dat je mais rijp is, sta je ineens met de trekker vast in de modder, of houdt ie daar ook rekening mee. Gelukkig duurt dat nog wel tot oktober.
+1
gezienus
Quote:
@: sta je ineens met de trekker vast in de modder,

Hebben we ook ééntje voor.....www..vastgereden.nl

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's smartphone , forfarmers , agroscoop , kengetal en kengetallen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
1