FrieslandCampina zet meer hoogwaardig product af

Over de eerste helft van 2013 profiteerde FrieslandCampina, de grootste zuivelverwerker van Nederland, van de verkoop van meer producten met een hoge toegevoegde waarde en hogere verkoopprijzen. De winst kon daardoor met 17,1 procent toenemen, zo blijkt uit de presentatie van de halfjaarcijfers.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
FrieslandCampina heeft in de eerste zes maanden van dit jaar de winst zien stijgen door onder meer goede resultaten bij het onderdeel kindervoeding. De winst van het zuivelbedrijf steeg met 17 procent naar 164 miljoen euro en de omzet nam met 9 procent toe naar 5,5 miljard euro.

Meer: nos.nl/artikel/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina , campina , jaarcijfers , toegevoegde waarde en zuivelverwerker geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0