Aanvoer slachtkoeien gekelderd in week 30.

Melkveehouders blijven veel melken gezien de daling kwa aanvoer van 8499 (week 29) naar 6122 in week 30. Voer genoeg dus.....

Deel dit topic

Reacties

+1
meelezer
Wat wil je er mee zeggen? Zet aub eens je oogkleppen af. Je krijgt steeds meer een tunnelvisie.
Voer dat op is kun je bijkopen. We zitten nog maar halverwege het groeiseizoen. Er valt hier en daar een buitje. En zoals altijd: alles komt wel weer goed.
Zorg jij maar dat je eigen zaken voor elkaar hebt voordat je je zorgen maakt voor alle anderen.
jg
Meelezer ik begrijp je even niet.
meelezer
Enige wat ik wil zeggen is dat ik, en ook mijn collega's zelf wel bepalen of we koeien uitstoten voor de slacht. Daar hoef jij je geen zorgen om te maken.
+1
jg
Ok, dat wist ik niet, ik constateer alleen een paar feiten.
gg
Met een paar weken maar eens weer zien, gezien het vakantietijd is en dalende prijzen dus de slachterijen hebben ook geen behoefte

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien , melken , voer , melkveehouders , slachtkoeien en aanvoer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0