Volle melkpoederprijs door het plafond heen

De prijs van volle melkpoeder maakte een klapper op de veiling van Global Dairy Trade. Met een plus van 21,2 procent bevindt de prijs zich weer op het prijsniveau van maart 2011. Het totale volume aan product ligt meer in lijn met dat van mei 2011.

Deel dit topic

Reacties

+3
jg
Vreemd dat RFC (dhr Gielen) denkt dat een kleine stijging van de garantieprijs in 2013 voldoende is. Wat een laffe opstelling.
+1
storm
Externe omstandigheden bepalen de prijs in een open markt. Een schandaal ergens anders of zoals in dit geval droogte is direct op de hele wereld bekend en dan wordt er gehandeld op basis van emotie.
Weet je jg, er wordt door de top van FC nu al gezegd dat de prestatietoeslag volgend jaar weer hoger is. Ik heb net zo lief dat ie gelijk blijft en de melkprijs weer op een hoger niveau zoals in 2011.
Dan nog is het maar magertjes want de kosten zijn sindsdien enorm toegenomen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkpoeder , dairy , global dairy trade en veiling geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0