Illustratie van: old man jose

Motie voor beter inkomen

Dion Graus (PVV) heeft in de Tweede Kamer een motie ingediend voor een beter verdienmodel voor boeren. Dit moet dan ten laste komen van de verwerkende industrie en de retail.

Deel dit topic

Reacties

meelezer
Graus heeft enkel krokodillentranen; hij is de oprichter van de caviapolitie!
Van hem valt echt niks te verwachten. Zijn vrouw was de enige die van hem wat kon verwachten en dan bedoel ik "klappen".
gezienus
Ken die beste msn niet maar het idee is goed zullen eens kijken wat het hier bij ons wordt we krijgen waarschijnlijk een minster van landbouw die bij de groene partij weg komt dus lang leve de natuur
Grasbaal
De motie is aangenomen:

Den Haag – De voltallige Tweede Kamer vindt dat de regering moet werken aan een beter een eerlijker verdienmodel ten behoeve van boeren, tuinders en vissers in overleg met de retail en voedselverwerkende industrie.

Meer: boerderij.nl/Home/Nieuws/…
+2
jan 1
We hebben meer aan minder regels,elk jaar komen er meer onzinnige en bemoeizuchtige onzin bij de overheden vandaan.
jg
Wat is er mis met een goed inkomen ???
jan 1
Quote:
@jg: Wat is er mis met een goed in

Helemaal nix mis mee,overheid moet mee denken en niet tegen werken zoals nu gebeurd,en voor een inkomen kan ik zelf wel zorgen.
jg
@jan 1
Reserveringscapaciteit bedoel je. Leasemelk valt niet in de reserveringscapaciteit.
MTSTAMMINGA
Nog even en we hebben zoveel regels en wetten in deze maatschapij @jan 1 Dat geen mens weet meer wat wel en niet kan of mag 😄
Inderdaad karst , het aantal regels ,wetten, wetjes, moet vertienvoudigen dan kan niemand , nog iemang controleren.
jan 1
Quote:
@MTSTAMMINGA: Nog even en we hebben zoveel regels en wetten in deze maatschapij @jan 1 Dat geen mens weet meer wat wel en n

Is al lang aan de gang,daarom durft niemand meer verantwoordelijkheid te dragen,gaat net zo lang goed tot dat het fout gaat.
mlkvhoudr
Onder een ton noem ik niet beter 😃 boven de 2 ton noem ik goed, dus ik wacht nog even de volgende motie af voor een goed inkomen 😃

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's verdienmodel , retail en inkomen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0