Wageningen en boeren vechten elkaar de tent uit

De Telegraaf gooit wat olie op het vuut!, maar zowel boeren en Wageningen moeten zorgen dat ze er op de korte termijn samen proberen uit te komen. Niemand wacht op jarenlang juridisch getouwtrek (net zoals met de Minas wetgeving waarvan nog steeds veel rechtszaken lopen). Ook LTO moet het ijzer nu het heet wordt gaan smeden.

Klik voor groot formaat:

Deel dit topic

Reacties

+2
dorpsrandhoeve
Wageningen moet gewoon goed onderzoek doen, en niet dingen verzinnen op basis van aannames en oude raporten, of oude onderzoeksmethoden. Die lui hebben al heel vele jaren veel geld verteerd uit de agrarische sector.
+1
Iets is WAAR of niet WAAR
+3
jorisdriepinter
Nou, je hebt zwart en wit, maar er is ook veel grijs.
Volgens sommigen wel 50 tinten!
+1
George
Ik denk dat vrouwen dat 50 tinten grijs liever lezen dan over deze uitstootkwestie. 😄
de hoef
@George
ik zie liever zwart haar en blauwe ogen
+2
gerrie-hul
Ik hoor net op de radio dat de politiek ook in beweging komt o.a het cda Maar hoeveel ministers en staatscecretarissen van het cda hebben op dit dossier gezeten en het goedkeurd tegen beter weten En wat te denken van Koopmans In den haag heel ietes anders doen als op boeren vergaderingen beloofd In boeren taal grote draaikonten
+1
Grasbaal
Dirk,

We moeten roeien met de riemen die we hebben. Misschien is het hiervoor wel goed dat het CDA in de oppositie zit. En Jaco Geurts is door zijn NVV achtergrond uitstekend op de hoogte van alle mestdossiers.
+1
gerrie-hul
Ja dat kan wel zo zijn co Maar hij moet het dan wel waarmaken

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's lto , telegraaf en minas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN