Verdaas wil werkbare regels voor Natura2000

Met Co Verdaas als staatssecretaris waait een totaal andere wind als met Henk Bleker. Niet alles wat met natuur te maken heeft wordt weggewuifd.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
De bestuursleden van LTO Noord Gelderland boekten in samenspraak met Verdaas een aantal goede resultaten. Zo werd een salderingssysteem voor stikstof in het leven geroepen, waardoor de stikstofneerslag in Natura 2000-gebieden afneemt en veehouders toch hun bedrijven verder konden ontwikkelen. 'Dat was iets waar anders provincies jaloers op zijn', zegt LTO-Noord bestuurder Dirk Dekker.

Wilde plannen
Wat bij de Gelderse LTO Noord-bestuursleden vooral tot de verbeelding spreekt, is dat Verdaas plannen maakt die betaalbaar zijn. 'Dus geen wilde plannen zonder begroting', zegt Dekker. 'En als hij plannen maakt, stelt hij duidelijke doelstellingen en probeert hij iedereen mee te krijgen.'

Meer: nieuweoogst.nu/scripts/edoris/…
oldhuus
Een PVDA-er zal dan wel bedoelen; werkbaar voor méér ambtenaren

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natura 2000 , natuur , henk bleker en co verdaas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0