PvdA wil discussie over het gewenste aantal dieren in Nederland

De toon is gezet in het Kamerdebat waarin de boerenhaters beweren dat bijna alle veehouders in Nederland de wet op dierenwelzijn aan hun laars lappen:

De PvdA wil in de komende regeerperiode het dierenwelzijn in Nederland nog beter maken, stelt PvdA kamerlid Tjeerd van Dekken die woordvoerder dierenwelzijn voor zijn partij is.

Daarbij hoort ook een discussie over het aantal dieren in Nederland. 'Het gezinsbedrijf mag niet worden weggedrukt door enorme grote veehouderijbedrijven. Wellicht moeten we daarom een stop zetten op het aantal dieren in Nederland. Die discussie moeten we met elkaar voeren', vindt Van Dekken.

Meer: nieuweoogst.nu/scripts/edoris/…
Grasbaal

Vochtmeters voor brandhout

Hou die grappen maar voor je, deze vochtmeters zijn echt alleen voor brandhout.

Advertentie
Bezoek website

Laatste  |  

Reacties

+1
Eddie v
Volop melken na 2015 ????

Het gaat er steeds meer op aan ,dat we vast komen te zitten aan 2 GVE per Ha

Groet Eddie
Grasbaal
De nieuwe beoogde minister van Financiën wordt Jeroen Dijsselbloem (PvdA), hij is van huis uit landbouweconoom en hij heeft jaren gewerkt op het voormalige ministerie van Landbouw: parlement.com/9291000/biof/…
gerrie-hul
Grasbaal Ik ben bang dat hij [dijsselbloem] het allang vergeten is dat hij uit de landbouw afkomstig is Dat zie je veel te vaak met dergelike heren en zie wat de pvda met landbouw voor heeft
Chocomel
Nog erger: Nieuwsuur maakte vanavond bekend dat de nieuwe staatssecretaris voor Landbouw een PvdA-er wordt.
gerrie-hul
Daar ben je lekker mee als landbouw
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden lto , dierenwelzijn , pvda , dieren , doc en dierrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!