Nieuw agendapunt: Hét landbouwverkiezingsdebat

Een slimme zet, gezamenlijk de schouders eronder. Dat moeten ze vaker doen:

PERSBERICHT

Hét landbouwverkiezingsdebat 2012


Op donderdagavond 30 augustus a.s. organiseren de gezamenlijke agrarische vakbonden van varkenshouders, melkveehouders, pluimveehouders en akkerbouwers (resp. NVV, NMV, NVP en NAV) een verkiezingsbijeenkomst met als thema:

een eerlijkere margeverdeling in de keten

Op deze verkiezingsbijeenkomst zullen landbouwwoordvoerders van de SP, VVD, CDA, D66, SGP en Groen Links aanwezig zijn om de standpunten van hun partij kenbaar te maken.
De organisatie is op dit moment in gesprek met een aansprekende inleider die een visie op dit thema zal geven. Zodra dit definitief is zal deze naam naar buiten worden gebracht.

Discussieleider van hét landbouwverkiezingsdebat 2012 is Jan Medendorp. Jan Medendorp is hoofdredacteur van het businessmagazine Twentevisie, tv- en radiopresentator bij RTV Oost, recensent, journalist en gastdocent. Zijn manier van interviewen met humor en hardheid garandeert een levendige discussie.

Alle leden, donateurs en sponsoren van de agrarische vakbonden zijn uitgenodigd, zodat niet alleen de diverse politieke standpunten worden belicht, maar ook de agrarische producenten duidelijk aan kunnen geven waar het hen om te doen is: een eerlijker margeverdeling in de keten en daardoor een beter inkomen.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om bij hét landbouwverkiezingsdebat 2012 aanwezig te zijn!

Datum : donderdag 30 augustus 2012
Aanvang : 20.30 uur (zaal open 20:00 uur)
Locatie : AC Meeting Centre Utrecht – De Meern
Meerndijk 59
3454 HP De Meern

Aanmelden kan via dit adres


Bekijk agendapunt..

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's humor , nvv , nmv , cda , vvd , d66 , politiek , melkveehouders , 2012 en groen links geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0